Феновете оставят Коко Динев на сухо


Феновете оставят Коко Динев на сухо
Снимка: БГНЕС

1840 0

Константин Динев, който прехвърли акциите си на Локомотив (Пловдив) на Сдружение "Бъдеще за Локомотив", няма да получи пари за дяловете, пише "7 дни спорт".

Преди месец бизнесменът от Сандански реши окончателно да ги предостави на организацията, управлявана от фенове на "черно-белите". Седмици преди финализирането на преговорите за оттеглянето на Динев от "Лаута" стана ясно, че хазартният бос изявява претенции за 350 000 евро за акциите си. На по-късен етап от Сдружение "Бъдеще за Локомотив" потвърдиха информацията.

По време на процеса на финалните преговори Коко Динев е склонил да намали исканите пари. Двете страни са се споразумели бизнесменът да получи 200 000 евро за дяловете си. Идеята е била тази сума да му бъде изплатена на части от новите собственици. Динев е щял да получи парите, след като възраждащият се Локомотив започне да осъществява трансфери на свои футболисти. Така 200-те хиляди евро са щели да бъдат осигурени на хазартния бос.

В навечерието на финализирането на сделката за акциите на клуба обаче тази договорка е отпаднала. В крайна сметка феновете са успели да убедят Динев, че няма как да получи пари за акциите, тъй като им поверява клуба с дългове в размер на над 5 млн. лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички