Мартин Камбуров скочи на БФС и Любо Пенев


Мартин Камбуров скочи на БФС и Любо Пенев

1220 0

Мартин Камбуров остро критикува някои от членовете на Изпълкома на БФС, както и селекционера на националния отбор Любослав Пенев. Според голмайстора на Локомотив (Пд) в тима се взимат умишлено играчи, които след това трябва да бъдат продадени в чужбина.

"В националния отбор трябва да бъдат викани най-добрите футболисти. Тези, които са във форма, а не защото някой се продава“, заяви Мартин Камбуров, който получи наградата си за футболист №1 на 12-я кръг в "А" група.

"Има доста президенти от Изпълкома на БФС, които си налагат футболисти от техните отбори. Няма лошо, но ако играят добре. Не бива да бъде викан, ако се е обадил Гриша Ганчев, Лъчо Танев, защото трябвало да се продава някой. Това не е причина да бъде в състава. Националният отбор не е на Литекс, Славия или Локо (Сф). Той е на България," коментира играчът на Локомотив (Пд).

"Някой си президент се бил обадил на Боби Михайлов или Любо. Няма значение кой е треньорът. Няма смисъл да се сменя, при положение, че пак ще се викат от Литекс и от Славия, ако се обади президент, който е и в Изпълкома. Ако Романов или Бранеков са добри, отборът им се представя добре и няма по-добър от тях - нека да играят. Но защо трябва да бъде, за сметка на някой, който е по-добър. Тунчев бил 34 години... Няма никакво значение. Капитан на ЦСКА е и се представя добре," каза още Камбуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички