Камбуров: По-слаб Ботев и в "Б" група не съм виждал


Камбуров: По-слаб Ботев и в "Б" група не съм виждал

10450 0

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров блесна за своя тим и в двубоя за Купата на България срещу Ботев (Пловдив). Голаджията вкара прекрасен гол от пряк свободен удар, с който изведе своя тим в сблъсъка в 44-ата минута. "Смърфовете" водеха до 93-ата минута, когато с гол на Алекс Колев Ботев се добра до равенството.

"Чак ми е смешно, не знам какво е казал Вили. Ние днес бяхме в същата ситуация, както те, когато ни биха с 2:0 на Коматево. По-слаб Ботев не съм виждал, а съм играл с тях и в „Б” група, Първото полувреме трябваше да е 3:0 за нас. Не може да допускаме такъв гол в 93-ата минута. Пропуските и грешките при статични положения ни попречиха да победим. За тях това е голям успех", коментира Камбуров след мача.

Той призова феновете на тима да ги подкрепят и в шампионатния мач срещу Хасково през уикенда.

"Идва мач с Хасково, който ни е много важен. Ако не вземем трите точки там, предните ни силни игри отиват на вятъра. Нашите фенове винаги са ни подкрепяли. Нека дойдат в неделя в 14 часа, това ни е най-важния мач - с Хасково. Като имаш добри резултати, ситуацията се успокоява, но не трябва да се отпускаме", каза още опитният футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички