Христо Крушарски: Винаги знам как ще завършат мачовете на Локомотив предварително


Христо Крушарски: Винаги знам как ще завършат мачовете на Локомотив предварително
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1072 0

Президентът на носителя на Купата на България за последните две издания Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, отново говори за спечелената титла, както и други двубоя на "смърфовете". Той сподели, че има чувство преди всеки мач и знае как ще завърши предварително.

"Бях сигурен, че Купата е наша и няма да я изпуснем. Локомотив проблемът е да набере инерция и като му изпуснат спирачките нямат спиране. Момчетата направиха нещо много малко хора очакваха да се случи. Събраха сили и изиграха мача, както трябва. Треньорът направи тактическата смяна, с която блокира съперника. Мачът с Лудогорец не може да се кажа, че е загуба, защото ние бяхме решили да видим какво прави втората смяна, за да видим кой, на къде, защо и как. До сега по 20 минути не можеш да видиш дали става или не. Сега вече видяхме дали трябва да вървим" - започна той пред БНТ.

"Никога не е имало притеснение. Аз предчувствам нещата и знам кой мач ще бием и кой ще паднем. Не го показвам за първи път. Последният мач със Славия аз още с тръгването от София разбрах, че сме загубили. Вътрешното чувство ми говореше. За Лудогорец нямах чувство. Казах на треньора да прави каквото реши, за да види кой на къде е" - сподели още президентът на Локомотив.

А каква е рецептата на Бруно Акрапович да си добър треньор и кое е най-тежкото решение в живота му?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички