Във Велико Търново чакат над 600 фенове на Локомотив Пловдив, от Етър припомниха, че им е навик да свалят лидер от върха в Първа лига


Във Велико Търново чакат над 600 фенове на Локомотив Пловдив, от Етър припомниха, че им е навик да свалят лидер от върха в Първа лига
Снимка: Lap.bg

1404 0

За огромен интерес към мача Етър Велико Търново - Локомотив Пловдив от 9-ия кръг на Първа лига съобщиха домакините с публикация в официалния си сайт.

"Виолетовите" обясниха, че на трибуните на стадион "Ивайло" ще има над 600 фенове на "черно-белите", които са на първо място във временното класиране с актив от 22 точки, а двубоят се очертава да бъде най-посетеният на Етър от началото на сезон 2023/24.

"Болярите" припомниха и че неведнъж са посрещали лидер в таблицата и са го сваляли от върха - "При предишния ни дебютен сезон в елита "Етър" прие ЦСКА, който бе с 8 поредни победи, и го свали от първото място след равенство 2:2. През 2021 г. пък посрещна за купата тогавашния водач в първенството "Ботев" (Пд) и спечели с 1:0. Доказвали сме, че можем и можем да го направим за пореден път!", констатираха от Старата столица.

*Срещата е на 17-и септември (неделя) и ще започне в 17:45 часа!

Ето какво гласи цялата публикация на Етър Велико Търново:

"Огромен интерес към мача "Етър" - "Локо" (Пд)! Очакваме ви на "Ивайло"!

"Етър" приема водача в класирането "Локомотив" (Пловдив) с амбиция да продължи с победите, както и да нанесе първа загуба на "смърфовете" за настоящия сезон. Мачът е в неделя от 17:45 ч. на стадион "Ивайло". "Виолетовите" записаха в предишния кръг първата си победа, като сразиха с 3:1 като гости "Локомотив" (София). Очаква ги интригуваща битка срещу лидера в подреждането на Първа лига.

Интересът към мача е сериозен и се очертава това да бъде най-посетеният двубой на "виолетовите" този сезон на стадион "Ивайло". Над 600 фенове на "Локомотив" (Пд) се очакват на стадиона. Убедени сме, че привържениците на "Етър" ще бъдат на своето място на "Митичния", ще бъдат многократно повече и ще дадат своята гореща подкрепа, като ще са отново 12-ия играч на великотърновския тим!

Нека само припомним, че "болярите" неведнъж са посрещали лидер в класирането и го свалят от върха. При предишния ни дебютен сезон в елита "Етър" прие ЦСКА, който бе с 8 поредни победи, и го свали от първото място след равенство 2:2. През 2021 г. пък посрещна за купата тогавашния водач в първенството "Ботев" (Пд) и спечели с 1:0. Доказвали сме, че можем и можем да го направим за пореден път!

Очакваме ви в неделя на стадион "Ивайло" с амбиции да покажем отново силен футбол и да стигнем до заслужен успех!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кръг №9 в Първа лига започва: Арда Кърджали - Ботев Враца и Черно море - Берое играят на 15-и септември (пълна програма)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички