Локомотив Пловдив стартира преговори за раздяла с футболист по настояване на Александър Томаш?


Локомотив Пловдив стартира преговори за раздяла с футболист по настояване на Александър Томаш?
Снимка: Lokomotivpd.com

2678 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш е разочарован от един от своите футболисти и ръководството на "смърфовете" вече е започнало преговори с агента на играча за евентуална раздяла, твърди "Тема Спорт".

Става въпрос за 25-годишния французин Венсан Марсел. Той акостира на "Лаута" през лятото на 2021 година и в първия си сезон в България изигра 26 мача, в които се отчете с 3 гола и 2 асистенции. Впоследствие обаче, халфът се завърна от лятната си ваканция с тежка контузия в коляното - частично разкъсани връзки.

Изданието пише, че Томаш не е доволен от факта, че Марсел не е спазил задължителната програма, която е била изготвена за всеки играч на Локомотив след края миналата кампания. Това е и причината да поиска раздяла с този футболист, а ръководството е застанало твърдо зад позицията му.

Допълва се още, че "черно-белите" ще се опитат да се разделят по взаимно съгласие с Венсан Марсел (договорът му е до 30 юни 2024 година) и ако това се случи, ще погледнат към трансферния пазар в опит да намерят негов заместник.

Локомотив Пловдив започна силно сезон 2022/23 в Първа лига под ръководството на взискателния Александър Томаш. Тимът е с четири победи от пет мача (загуба от Лудогорец с 0:2 в Разград) и се намира на върха във временното класиране с 12 точки и голова разлика 6:4.

Вижте още: На кои футболисти ще заложи Саша Илич за реванша на ЦСКА срещу Сейнт Патрикс?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички