Локомотив Пловдив продаде още една от звездите си в чужбина?


Локомотив Пловдив продаде още една от звездите си в чужбина?
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2145 0

Локомотив Пловдив продължава със солидните изходящи трансфери. Поредният продаден е една от звездите на тима – Матеус да Силва.

Бразилецът ще подсили шампиона на Азербайджан Карабах, твърди „ТрибунаПловдив“. Според изданието той е изиграл последния си мач с фланелката на “черно-белите” при победата над Арда с 1:0. След това той се сбогувал с всички свои съотборници.

Да Силва взе микрофона след успеха над кърджалии и подхвана познатия за всички локомотивци рефрен, като с това си взе довиждане и с публиката на “черно-белите”, която го обикна страшно много.

 Сумата по трансфера му в азербайджанския гранд не се разкрива, като най-вероятно тя ще е малко по-голяма от тази, която получиха за другата си голяма звезда – Пиер Зебли, който също бе трансфериран в Азербайджан.

След вчерашния пети пореден успех старши треньорът на “смърфовете” Александър Томаш заяви, че има неща, които не му харесват свързани с ръководството на отбора, като най-вероятно е визирал именно трансфера на един от най-силните си играчи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Стефан Генов – Чечо: Треньорът в България е изтривалка! Локомотив Пловдив е скрит фаворит за титлата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички