Локомотив Пловдив откри трибуна "Бесика" с хикс срещу Ботев Враца


Локомотив Пловдив откри трибуна "Бесика" с хикс срещу Ботев Враца
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1581 0

Отборите на Локомотив Пловдив и Ботев Враца не успяха да се победят и завършиха 0:0 в първи мач за двата отбора през 2023-а година от 19-ия кръг на Първа лига. Голямата новина от срещата беше официалното откриване на трибуна „Бесика“, която беше изпълнена почти до краен предел от феновете на пловдивчани.

Иначе, в хода на срещата двата отбора създаваха положения, но така и не намираха пътя към гола. В 17-ата такъв падна чрез Димитър Илиев, но той беше отменен, тъй като капитанът на домакините беше в засада.

В 11-ата минута домакините имаха шанс да открият, но ударът на Витанов с десния крак беше неточен. Шест по-късно Локо вкара гол чрез Димитър Илиев, но той беше в засада и играта продължи при нулево равенство.

До края на първата част се видяха и някои качествени спасявания от Динко Хоркаш след удари на Браян Переа и Меси.

В 59-ата Хоркаш трябваше да прави много зрелищно спасяване след удар на Маринов, който рикошира, а четвърт час преди края Ивайло Димитров стреля неточно. Равенството остави „смърфовете“ на четвъртото място във временното класиране с 34 точки, докато Ботев Враца вече е 12-и с 16 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички