Локомотив Пловдив не се бави: "Смърфовете" набелязаха още един играч от Първа лига


Локомотив Пловдив не се бави: "Смърфовете" набелязаха още един играч от Първа лига
Снимка: lokomotivpd.com

1774 0

Локомотив Пловдив продължава усърдната си работа по зимната си селекция. Само преди дни "смърфовете" официализираха първото си попълнение в лицето на Джовани Трупе, а вече гледат смело към ново такова.

24-годишният нидерландски състезател се подвизава като десен краен бранител, а договорът му е със срок от 18 месеца. По информация на "Мач Телеграф" обаче, "черно-белите" не спират дотук.

Ръководството на клуба иска да привлече в редиците на Александър Томаш и ляв бек. Спряган за потенциален такъв е бранителят на Септември София - Мартин Ачков, който е пожелан лично от наставника на тима.

Към момента единственият избор на тази позиция е Йосип Томашевич, който обаче е без алтернатива. Информацията разкрива обаче, че столичани са готови да се разделят със своя футболист единствено срещу желаната от тях сума.

"Смърфовете" са набелязали още двама футболисти от Първа лига, като и двамата са част от Арда. Единият е полузащитникът Христо Иванов, за когото се водят преговори. Ето кой е другият потенциален трансфер на пловдивчани

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички