Локомотив Пловдив - Берое по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Локомотив Пловдив - Берое по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1269 0

Първа лига се подновява с два мача от 14-ия кръг на Първа лига. В първия от 16:45 се изправят един срещу друг Крумовград и Етър, а от 19:15 часа лидерът Локомотив Пловдив посреща Берое на "Лаута".

Въпреки силния старт, отборът на Александър Томаш е в серия от слаби резултати преди паузата за националите. "Черно-белите" останаха без победа в последните три кръга, като записа две равенства и една загуба. Това се случи в двубоите срещу Лудогорец, ЦСКА София и Черно море.

Миналия уикенд обаче нещата не изглеждаха по-добре и срещу непретенциозния отбор на Дпбруджа. Играчите на Александър Томаш едва се измъкнаха за Купата на България. В крайна сметка Локо Пловдив се класира след продължения.

Берое също не е никак в добро състояние, като дори треньорската смяна не оказа желания ефект. Така към момента заралии са в поредица от 7 мача без победа в Първа лига, като 6 от тях бяха загуби. За този период отборът от Стара Загора вкара само един единствен гол.  Засега хората на Хосе Ачиари са на 10-та позиция в класирането с актив от 14 точки.

ТВ излъчване

Локомотив Пловдив се намира само на 1 точка пред втория Черно море и ще търси задължителен успех. Двубоя с Берое ще може да гледате пряко в ефира на Диема Спорт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички