Локо София и Локо Пловдив не "строшиха" нулите в Надежда


Локо София и Локо Пловдив не "строшиха" нулите в Надежда
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1476 0

Локомотив София и Локомотив Пловдив не успяха да се победят в „железничарското“ дерби от шестия кръг, завършвайки 0:0 на стадиона в столичния квартал „Надежда“. Гостите от Пловдив доиграха срещата с 10 човека, след като Александър Василев беше изгонен, но „червено-черните“ не се възползваха от това и не успяха да вземат предимство в крайния резултат.

Срещата започна с възможност за гостите, след като Евандро шутира силно от средна дистанция, но Любенов отрази. Четвърт час след началото на мача пък Преслав Боруков стреля опасно с глава отблизо, но юношата на Левски отрази.

Пред столичани се откри страхотен шанс за гол в 32-ата минута, като Алан Диас достигна топката и шутира с десния крак, но Хоркаш отрази удара.

Втората част започна равностойно, а в 67-ата Локо София беше близо до гол, но удар на Димо Бакалов с глава беше отразен от пловдивския вратар. Малко след това пък „смърфовете“ останах с 10 човека, след като реферът Ивайло Стоянов изгони Александър Василев.

Така, Локомотив Пловдив не успя да се изкачи на върха в Първа лига и остана с 13 точки и е трети зад втория ЦСКА, който е с по-добри показатели при головете. Локо София пък зае шестата позиция с 9 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички