Локо Пд започва днес с четирима нови


Локо Пд започва днес с четирима нови

593 0

Локомотив Пловдив започва днес зимната си подготовка. Треньорът Христо Колев - Бащата ще изведе състава в 14:00 часа на "Лаута".

Новите попълнения, които феновете ще видят, са четирима - защитниците Мартин Кавдански, Ясин Амрауи и Християн Попов, както и дясното крило Веселин Марчев. Очаква се подготовка с черно-белите да започне и македонецът Стефан Йеветковски. Той мина кратък пробен период в края на миналата година и получи покана за нови тестове от Христо Колев, пише "Тема спорт".

Утре се очаква в Пловдив да пристигне и таранът Гай Мансур. 30-годишният сенегалец е свободен агент. Мансур е роден на 30 декември 1985 година, Висок е 185 сантиметра. В родината си той е наричан Ножицата заради атрактивните си голове, реализирани със задна ножица. През сезон 2003/04 Мансур е част от дублиращия отбор на швейцарския Сервет. След това преминава в румънския Политехника Тимишоара. От 2004 до 2007 година той изиграва 82 шампионатни двубоя за този тим, в които бележи 17 гола. След това отива в Глория Бисау, минава през Ордабаси (39 мача с 10 гола), както и през Поли Тимишоара. За последно е бил част от клуба от Саудитска Арабия -Хайер.

Засега Христо Колев не планира да освобождава играчи. В края на 2015-а черно-белите се разделиха по взаимно съгласие с шестима футболисти - Теодор Скорчев, Христо Стамов, Илиян Йорданов, Оливие Боне, Лоик Дюфо и Йоан Ласиман.

До 16 януари Локомотив ще се готви в домашна обстановка. След това тимът заминава на лагер в турския курорт Анталия. Отборът ще отседне в 5-звездния комплекс "Грандпарк Лара" и ще остане там до 9 февруари. До момента са уточнени три проверки. На 21 януари Локо ще играе с немския аматьорски Вакер Нордхаузен, три дни по-късно е контролата срещу ЧСМС Яш от Румъния. За 27 януари е предвиден спарингът с чешкия Височина Илхава, а на 3 февруари с грузинския Чихура. Търсят се съперници за 30 януари и 6 февруари. Последната приятелска среща на Локо преди началото на пролетния полусезон ще е срещу втородивизионния Оборище Панагюрище - на 13 февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички