Локо (Пд) се подсили с двама добре познати на феновете


Локо (Пд) се подсили с двама добре познати на феновете

973 0

Локомотив (Пловдив) привлече първите две нови попълнения за 2016 година. Това са защитникът Мартин Кавдански и нападателят Веселин Марчев, които днес подписаха договори с клуба.

И двамата са добре познати за „черно-бялата“ общност. Контрактът на Марчев е за 3 години, а на Кавдански – за 3,5 години.

Мартин Кавдански е роден на 13 февруари 1987 година и това е неговото 3-то идване на „Лаута”. Защитникът носеше „черно-бялата” фланелка в периода 2010-2011 и 2012-2013 година. Има общо 48 мача с 6 гола за Локо (Пд). Играл е още за френския Мец, Славия, Локо (Мз), Черноморец, Марек и Шкендия (Тетово).

Веселин Марчев е роден на 7 февруари 1990 година в Пловдив. Той е юноша на Локомотив и за родния си клуб записва 12 мача в „А“ група (2008-2010), след което напуска тима. През настоящия сезон Марчев бе част от кипърския Неа Саламина. Играл е още в Септември (Симитли), Брестник, Сливен, Черно море, Пирин (ГД), Славия и Агия Напа (Кипър).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички