Локо (Пд) урежда Зума за треньор


Локо (Пд) урежда Зума за треньор

2351 0

Легендата на Локо (Пд) Христо Бонев най-вероятно ще е новият старши треньор на тима от парк "Лаута", но само по документи, твърди "Меридиан мач". Ръководството на "черно-белите" търси вратичка, чрез която да запише в БФС Зума като официален треньор на отбора. Така клубът ще реши честите проблеми около лиценза, които към днешна дата създават трудности на "Лаута".

Както е известно, сега за треньор на "смърфовете" се води Петър Пашев, а реално наставник е Христо Колев-Бащата, който няма разрешително за това.

Идеята на шефовете на Локо (Пд) е лицензът на Христо Бонев да бъде подновен. Легендата има Про лиценз, който е защитен в германската школа в Кьолн. Зума обаче от много години не е практикувал и лицензът не е актуален. Пред Бонев има два варианта. Единият е да се върне в Германия, за да го поднови. Това обаче ще отнеме много време, а и пари. Другият е по-лесен и изпълним - Бонев да се яви на приразвнителен курс в НСА.

Със сигурност Бащата ще води отбора в мача срещу Левски и в близките дни ще трябва да се реши казусът относно новия треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички