Локо (Пд) тества халф от Германия


Локо (Пд) тества халф от Германия
Снимка: Sportlive.bg/Елин Андреев

1951 0

Халфът Ридел Монтейро тренира от вчера с Локомотив (Пд) и ще се опита да убеди треньора Бруно Акрапович, че има качества да помогне на тима, пише "Меридиан мач". Решаващо за оставането му на "Лаута" ще бъде представянето му в днешното занимание на "черно-белите", като към този момент шансовете не са в негова полза.

Той е роден в Хамбург и е израснал в Германия, като за последно е бил в четвъртодивизионния Ханза Люнебургер, който е част от Регионалната лига Север. Монтейро има португалска кръв, а двамата му братя - Лионел и Еудел, също са футболисти и се подвизават в четвъртото ниво на немския футбол. Единият от тях има паспорти от Германия и Кабо Верде, а другият от Португалия.

Роденият на 27 октомври 1996 г. Ридел е опция, с която да се засили конкуренцията в Локомотив и никой да не се чувства сигурен за мястото си сред титулярите. Той и Давид Малембана си говорят на немски в съблекалнята и с треньора Бруно Акрапович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички