Локо Пд срази Славия, Камбуров отново герой


Локо Пд срази Славия, Камбуров отново герой

937 0

Локомотив Пловдив победи като домакин Славия с 3:1 навърх 103-ия рожден ден на "белите". В голмайстори за "черно-белите" се превърнаха Мартин Камбуров и Пауло Серджо. За Славия се разписа Ивайло Димитров от дузпа.

Двата отбора изиграха равностойно първо полувреме, в което не успяха да си отбележат попадение. В началните минути на двубоя домакините имаха претенции на два пъти за дузпа. Първо Мартин Камбуров поиска такава заради сблъсък в наказателното поле, а минута след това заради игра с ръка на Стефан Велков. И в двата случая реферът остана безмълвен.

До края на първата част двата отбора не успяха да създадат по-опасна ситуация и се оттеглиха на почивката при нулев резултат.

Далеч по-интересна бе втората част на твоя, където паднаха 4 гола. В 54' Камбуров откри резултата, след като при добавка на Иван Иванов вратарят на Славия Георги Петков изби топката, която се озова в голмайстора на Локомотив.

След по-малко от 10 минути Пауло Серджо реазлизира първото си попадение в българското първенство, след асистенция на Камбуров и направи резултата 2:0.

Въпреки силния натиск на домакините през цялото второ полувреме, гостите от Славия върнаха едно попадение от дузпа. Бившият играч на Базел Иван Иванов направи нарушение срещу Дуде Ндонгала, а от бялата точка се разписа Ивайло Димитров. Крайното 3:1 оформи героят за тима Камбуров, с което и реши всичко в мача.

След тази победа Локомотив е на 5-та позиция с 31 точки и позволи на "Левски" да се откъсне на второто място със 7 точки пред Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички