Локо Пд кани Ювентус за 90-годишния си юбилей


Локо Пд кани Ювентус за 90-годишния си юбилей

1407 0

Локомотив Пловдив може да доведе Ювентус за честването на 90-годишния си юбилей. За приятелски мач на "Лаута" обаче евентуално ще пристигнат ветераните на бианконерите, а не представителният тим, воден от Масимилиано Алегри, пише вестник "Тема спорт".

Както вече стана ясно, черно-белите смятат да уредят двубой, който да се проведе на 6 септември, когато се отбелязва и Съединението на България и Денят на Пловдив. Иначе самият рожден ден на Локо Пловдив е на 25 юли. Именно двубой между ветераните на смърфовете и тези на Ювентус е най-актуалният вариант за честването на годишнината.

Собственикът Христо Крушарски е подготвил и други варианти, ако нещата с торинския гранд не се случат. Става въпрос за гръцкия ПАОК, където се подвизава Димитър Бербатов, италианския Удинезе и сръбския Цървена звезда. Грандът от Белград, който е носител на Купата на КЕШ за 1991 година, бе съперник на черно-белите за 85-годишния им юбилей. Двубоят на "Лаута" тогава завърши 2:2. За евентуалното уреждане на мач срещу фриуланите от Удине съдействиеможе да окажат бившият вицепрезидент на смърфовете Кузман Маринков и президентът на втородивизионния италиански Специя Алецио Майчини, който е в добри отношения с Крушарски.

Финансовият благодетел обяви, че са сформирани различни групи, които да отговарят за организацията на различните инициативи, свързани с празника на клуба. На феновете се пада честта да изберат музикалната програма. Освен това привържениците ще организират и ще отговарят и за кетъ-ринга. На 4 и 5 юни на "Лаута" ще се проведе международен детско-юношески турнир, който също ще е част от честването на юбилея на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички