Локо (Пд) ще атакува полуфиналите без Мартин Камбуров


Локо (Пд) ще атакува полуфиналите без Мартин Камбуров

1340 0

Отборът на Локомотив (Пловдив) ще се опита да стигне до полуфиналите за Купата на България с победа в София над столичния си съименник, но ще трябва да го направи без голямата си звезда - Мартин Камбуров.

Неколкократният реализатор №1 в "А" група продължава да лекува контузия и няма да се възстанови навреме за гостуването в "Надежда". Двубоят е реванш за Купата на България, като "смърфовете" взеха аванс от 2:1 в първия двубой.

Заедно с него аут от групата са Ванчо Траянов, Игнат Дишлиев, Христо Стамов, както и наказаните Диян Молдонадов и Георги Вълчев. В състава на пловдивчани попадна Мартин Сечков.

Днес "смърфовете" се подсилиха с нов български национал - Радослав Димитров. Бившият ас на Славия премина в "Левски" в началото на лятото, но беше забит на пейката в първите мачове и веднага прекрати контракта си.

Сега той има шанс да се върне в националния тим и да покаже най-доброто от себе си в Локомотив. Той обаче също няма да вземе участие в утрешния двубой на пловдивчани срещу Локо (Сф).

Ето и групата на Локо (Пд):

Йордан Господинов, Александър Витанов, Здравко Илиев, Александър Горанов, Венелин Филипов, Мартин Сечков, Богомил Дяков, Янко Сандански, Мехди Бурабия, Бирсент Карагарен, Александър Якимов, Дани Кики, Айкут Янъков, Шабан Османов, Емерик де Врийзе, Йоан Ласиман, Спас Делев, Бранимир Костадинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички