Локо (Пд) с оферта към испански защитник, играещ и като халф


Локо (Пд)  с оферта към испански защитник, играещ и като халф
Снимка: Оф. сайт на Калахора

1772 0

Локомотив (Пловдив) проявява интерес към защитник от Испания, съобщава elperiodicodearagon.com. Това е 22-годишният Хесус Алварес, футболист на третодивизионния испански Калахора и бивш играч на Реал Сарагоса.

Бранителят иска да напусне Калахора още този месец и предложения не липсват - такива има от първодивизионния гръцки Волос и испанския Мирандес. Алварес има договор с настоящия си тим до лятото, но той иска да напусне сега, тъй като се намира в серия от добри изяви и има повече възможности за добро бъдеще. Испанецът е изиграл 14 мача от първенството и един за Купата, но не е бил на терена от 12 декември заради възможността да напусне, съобщава elperiodicodearagon.com.

Хесус Алварес е централен защитник, но в момента по-често играе като халф. Юноша е на Сарагоса, където през 2018 г. прави скок от младежкия в резервния отбор. След многобройни тренировки с първия отбор, Алварес влиза в него без дебют. През лятото на 2020 г. подписва с Калахора.

Тази зима "смърфовете" се подсилиха с две попълнения на този етап, и двамата българи. А какви са целите на тима в Първа лига и като зимна селекция четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички