Литовец става директор в Локомотив Пловдив


Литовец става директор в Локомотив Пловдив
Снимка: Lap.bg

1557 0

Собсветникът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви пред "Мач Телеграф", че в клуба ще има нов финансов директор. Това е литовецът Лауринас Розгис, който от години има бизнес в България. Бизнесменът вече е бил представен пред старши треньора Александър Тунчев и спортния директор Георги Иванов, а в понеделник ще се срещне и с футболистите на тима.

„Това са промени с цел растеж. Надяваме се да имаме по-добри перспективи и да подготвим добър отбор за третото поредно участие в европейските турнири. В момента събират необходимите играчи, за да имаме отбор, който да не отстъпва. Аз вече казах, че следващото предизвикателство ще е атака на титлата. Мисля, че постигнахме достатъчно, за да приемете думите ми на сериозно. Искам да изиграем и поне три кръга в новия турнир Лига на конференциите“, коментира още Крушарски.

Розгис има опит като съдружник в няколко фирми за банково кредитиране, като има сериозни контакти в Русия и Украйна. Розгис няма да се меси в спортната част, но привличането му е с цел повече конкурентоспособност на трансферния пазар и работа по селекцията.

Междувременно турски отбор иска лидер на Локомотив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички