Христо Крушарски: Няма да дойде дядо Господ да изсипе едни пари


Христо Крушарски: Няма да дойде дядо Господ да изсипе едни пари
Снимка: Lap.bg

1436 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не пропусна да коментира актуалните теми в родния футбол. Крушарски смята, че футболът ти не е на това ниво, че да има чуждестранни инвестиции. Според Крушарски няма как "дядо Господ да дойде, да изсипе едни пари".

„Вижда се, че има надграждане в националния тим, дано ние в клубовете да даваме повече качество за националния. Вие ще видите амбициите на Локомотив Пловдив още сега в европейските турнири, ще се опитаме да надскочим себе си. Аз поглеждам назад и правя крачки напред. Продължаваме да надграждаме. Незаменими хора няма, моята интуиция показа, че Александър Тунчев е правилният човек. Който си е тръгнал, да съжалява. За мен Бруно Акрапович постъпи малко неточно пред мен. Аз имах други уговорки с него. Той продължава да казва, че има някакви задължения, а аз имам документи“, коментира Крушарски.

„Съмнявате ли се, че аз мога да оправя БФС? Създал съм много предприятия, работил съм в много предприятия. Един отбор като Левски може да се оправи много лесно. В Пловдив това не го направих, има си закони. Българският футбол е същата работа, само че в по-голям мащаб от един клуб. Всеки обещава и всеки дава, това, което не може дас е даде. На всеки кандидат ще кажа, че трябва да може да казва: „Не“. А не като му кажат нещо, да почва да се гърчи. Има хора във Футболния съюз, дори в екипа на Бербатов, които 8 години са били в БФС. Къде са били досега? Какво са правили досега? Едни младежи – англичани – които дойдоха при нас, не успяхме да ги регистрираме“, смята Христо Крушарски.

Ето как Георги Иванов - Гонзо, коментира четиримата напускащи Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички