Къде да гледаме дербито Локомотив (Пд) - Левски?


Къде да гледаме дербито Локомотив (Пд) - Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

2416 0

Днес на "Лаута" Локомотив (Пловдив) се изправя срещу Левски в последния мач за двата тима от есенния полусезон. Този двубой ще реши кой от двата тима ще зимува на второто място в класирането и ще атакува от по-висока позиция титлата през пролетта. Мачът започва от 14.15 часа, можете да го гледате пряко по "Диема Спорт" и да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

"Сините" влизат в мача като временно втори в класирането. Те обаче са в слаба серия от гостувания - 3 поредни мача без победа. Пловдивчани пък изпращат силна година, в която спечелиха Купата на България, играха прилично в Европа, намериха своята игра в първенството и дори влязоха в топ 3.

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович няма кадрови проблеми преди дербито. Той дори може да разчита на нападателя Ален Ожболт, който беше контузен в предишния мач. На всичко най-добро от състава си ще може да разчита и треньорът на гостите Петър Хубчев. А защо, според Николай Тодоров-Кайзера, Левски изостава от Лудогорец, а Локо е във възход вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички