Георги Сърмов коментира "Вечното дерби" и даде своето мнение за случващото се в Левски


Георги Сърмов коментира "Вечното дерби" и даде своето мнение за случващото се в Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2089 0

Бившият футболист на Левски и любимец на "сините" фенове Георги Сърмов коментира ситуацията в клуба и сподели вижданията си след нулевото равенство във "Вечното дерби" срещу ЦСКА през изминалия кръг в Първа лига.

Дербито с ЦСКА

"Мисля, че няма да страна от общото мнение. Едно слабо дерби, за съжаление. Не видяхме това, което всички фенове на футбола искахме. Не се получи зрелището, което очаквахме и на което сме свикнали, но това е част от играта. Може би, срещата бе по-тактическа и притеснението личеше и у двата отбора. За съжаление, разочароваха феновете", каза Сърмов пред "Gong.bg".

Големите промени в ръководството на Левски

"Вижте, първо не ми е работа на мен да коментирам и мисля, че в крайна сметка това са хора, които са дали изключително много на клуба. Всички знаем какво е постигнал Станимир Стоилов в Левски, и то в тандем с Наско Сираков. Не мога да коментирам тези отношения, но като човек, който е минал през клуба, и продължавам много да държа на него, мисля че за нито един левскар не са приятни събитията, които се случват. Надяваме се да има развитие в положителна посока, но в крайна сметка нещата продължават и след напускането на Станимир Стоилов. Сигурен съм, че Елин ще даде всичко от себе си в оставащите мачове до края на сезона, и мога да му пожелая само успех".

Реакцията на футболистите на Левски след напускането на Стоилов

"Футболистът е професионалист. В крайна сметка днес може да имаш един треньор, а утре - друг. Да, може би те са имали по-специално отношение към Станимир Стоилов, все пак повече от тях дойдоха под неговото ръководство, но пък те са длъжни да се съобразят с клуба", добави още Сърмов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Левски изпитва сериозни трудности в намирането на изпълнителен директор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички