Крушарски за целта на Локомотив Пд: Късметлия съм, но Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен


Крушарски за целта на Локомотив Пд: Късметлия съм, но Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1229 0

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира целите пред отбора, като заяви, че са се прицели в четвъртото място в Първа лига. По думите му това ще е стъпка напред за отбора в правилната посока.

"Всичко е наред в отбора. Всичко си върви по план и битката продължава. Ще спечелим и тази битка. Трябва да я спечелим, защото ако нямаме цел, за какво се борим?! Ние се борим за четвъртото място в крайното класиране. Това за нас ще бъде една стъпка напред и в правилната посока. Дали ще играем бараж за европейските клубни турнири, или не, ще видим. Целта е ясна и това е четвъртото място. Трябва да се изкачим с още едно стъпало нагоре. Можеше и по-напред да скочим, но сами си го направихме", заяви Крушарски пред "Мач телеграф". 

Гриша Ганчев в Локомотив Пловдив?

Още: След като подаде ръка на Гриша Ганчев: Крушарски обяви какво планува Локомотив Пловдив

Крушарски определи и целта пред Локо Пд до края на сезона

Той също така коментира спекулациите, че Гриша Ганчев ще влезе в пловдивския клуб. "Засега няма нищо по този въпрос. Никой не е разговарял с мен на тази тема. Но не бих отказал помощ от никого, разбира се", заяви Крушарски.

Босът на "смърфовете" отново подкрепи наставника Александър Томаш. "Имахме разговори с него на тази тема и всеки си знае мястото в клуба. Всеки си знае отговорностите и каква е причината да е заел дадена позиция. Аз не съм всезнаещ и всемогъщ. Късметлия съм, но Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен. Казвал съм му го и на него. Когато два късмета се срещнат, получава се отблъскване. Като при положителните електрони. Случва се късметът да не проработи и нещата да не се получат. Затова трябва да се работи. Ако не проработи късметът, трябва да се вложат повече усилия и работа".

Крушарски каза има ли контакт с Гриша Ганчев по повод Локо (Пд) и би ли работил с него

"Който е послушал мениджъра си, не е прокопсал" - Христо Крушарски коментира раздялата с Динко Хоркаш

Александър Томаш призова за скромност, а Крушарски вярва, че Локо Пд ще завърши втори

След Лудогорец и преди ЦСКА: Отново напрежение между Александър Томаш и Христо Крушарски в Локо Пд?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички