След като подаде ръка на Гриша Ганчев: Крушарски обяви какво планува Локомотив Пловдив


След като подаде ръка на Гриша Ганчев: Крушарски обяви какво планува Локомотив Пловдив
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg и CSKA.bg

7161 0

След като Христо Крушарски призна, че би работил с Гриша Ганчев в Локомотив Пловдив, собственикът на "смърфовете" коментира и трансферните планове на клуба. Локомотив се надява да участва в европейските клубни турнири през следващия сезон.

Въпреки това няма да се прави твърде гръмка селекция. Крушарски призна, че може да се вземат максимум трима нови играчи. Той поясни, че ако не си изберат трима, ще се справят с това, което имат, като ще развиват други състезатели.

Какви са трансферните планове на Локомотив Пловдив?

Колкото до напускащите - към сигурния Динко Хоркаш прибави и още двама чужденци - Бабакар Дион и Евандро. Ето и всичко, което заяви за трансферните планове:

"Преди дни имахме среща със спортно-техническата част и се разбрахме какво, защо и накъде. Имат право на трима нови. Да си изберат три пелета. Ако не успят – ще се оправяме с това, което имаме. Ще си ги създаваме футболистите. По един нов за всяка линия, не е малко. Каквито пелета изберат – такива. Може и българи, може и чужденци. На трима имат право.

Динко Хоркаш си тръгва от Локомотив Пловдив

Двама си тръгват, Динко Хоркаш вече не го броя. Той напусна. При него нещата са решени, щом си е преценил така, негова си работа. Бабакар Дион и Евандро ще го последват. При нас всичко е наред. Йерархията се спазва и машината върви. Избират си трима нови и продължаваме напред и нагоре" - призна той пред "Тема спорт". Вижте повече и за слуха, че Гриша Ганчев ще помага на Христо Крушарски в Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички