Крушарски върнал пълните заплати в Локо (Пд) само 2 месеца след намаляването им заради коронакризата


Крушарски върнал пълните заплати в Локо (Пд) само 2 месеца след намаляването им заради коронакризата
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1251 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разкри още един пример за щедростта на собственика Христо Крушарски. Той призна, че заради коронакризата той и играчите са си намалили заплатите с 20%, но само 2 месеца по-късно Крушарски им е върнал предишните възнаграждения.

"Коронавирусът взе своя данък от всички, както и от нас, но президентът ни е щедър и коректен. Няма да има проблем с премията за спечелването на Суперкупата. През пролетта аз и играчите предложихме заплатите ни да бъдат намалени с 20%, за радост на нашия президент. Той прие, но след два месеца ни върна предишните заплати", разказа Акрапович пред slobodnadalmacija.hr.

Босненецът призна още, че е бил много щастлив от наградата "треньор на годината", защото тя рядко се дава на чужденци. "За мен това означава много, че работата ми получи признание, особено след като в началото не бях приет добре. Успях да променя мнението им за мен. Играчите не бяха свикнали с моите методи. Въведох дисциплина и тренировки в 8 часа сутринта. Беше скандално за медиите, но не се поколебах. Този начин на работа ми се отплати и виждам, че и други отбори разбират вече защо това трябва да е така", обясни той.

Акрапович призна също, че има запитвания за него от други отбори, но не уточни дали от български, или от чуждестранни. "Има запитвания, но нищо конкретно. Гледам работата си и правилното предложение ще дойде или не. Доволен съм в Пловдив, тук ме оценяват, градът е красив, хората са мили. Наистина ми харесва", каза още треньорът. А каква сума е вложил досега собственикът Хросто Крушарски в клуба вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички