Крушарски обяви дали смята да продава Локомотив (Пловдив)


Крушарски обяви дали смята да продава Локомотив (Пловдив)
Снимка: Официален сайт на Локо (Пд)

1131 0

Основният акционер в Локомотив Пловдив Христо Крушарски няма да продава клуба. Това стана ясно от отворено писмо публикувано на официалния сайт на "черно-белите".

Публикуваме го без редакторска намеса:

От: Христо Георгиев Крушарски – основен акционер в „Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926” АД;

От: Ръководството на клуба

Уважаеми госпожи и господа,

По повод на тиражираните в медийното пространство твърдения, че „Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926” АД ще смени своя собственик и че г-н Бенедето Манчини ще придобие основния пакет акции на Клуба, бихме искали да заявим следното:

1. Към настоящия момент, притежаваните от г-н Христо Крушарски акции в „ Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926” АД не се предлагат за продажба и няма да бъдат продавани. Държим да отбележим, че г-н Манчини е надлежно уведомен за позицията на собственика по този въпрос. Всички твърдения в обратната насока, считаме за опити за дестабилизиране на клуба и уронване на престижа му.

 2. „Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926” АД, в лицето на неговото ръководство и собственик, са отворени за конструктивни предложения за сътрудничество, които могат да доведат до още по – добри спортни резултати. Считаме, обаче, че подобни предложения следва да бъдат правени в съответствие с утвърдените правила за бизнес комуникация, при ясно и точно посочване на намерения, на поети ангажименти и всякакви други условия. Уверяваме всички фенове на отбора, медиите и останалите заинтересовани лица, че в случай на промяна на позицията ни, ще бъдат своевременно уведомени".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички