Крушарски изригна: Нали нямаше да се правят услуги на хора от Изпълкома?!


Крушарски изригна: Нали нямаше да се правят услуги на хора от Изпълкома?!
Снимка: Lap.bg

4739 0

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски остана недоволен от съдийството в мача с Пирин Благоевград. Крушарски смята, че в българския футбол се правят услуги "на този или онзи от Изпълкома" на Българския футболен съюз.

„От този на мача с Пирин онзи ден, дори съдийският наблюдател, с когото съм скаран, се биеше по главата. Очаквах всеки момент и на мен да ми свири някой фал на трибуните. Заради такива като него и заради тези, които вече са взели решение да преместят мача ни с Локо София за Купата на друг стадион, ще ме принудят да спрем тока на някой късен мач“, обяви бизнесменът, цитиран от „Мач Телеграф“.

„Предупреждавам, че за мача за Купата ще отида на Националния стадион от 16.00 часа във вторник. На Локомотив по-рано да ходи някой друг. Нали щеше да има промяна във футбола и нямаше да се правят услуги на този или онзи от Изпълкома“, добави Крушарски и продължи: „Скоро ще започна да задавам въпроси на Емил Костадинов. Въпроси, на които имам отговорите", допълни босът на "смърфовете".

А как от БФС отчитат ефективността на ВАР в българския футбол, четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички