Александър Тунчев: Дълго ни убягваше тази победа


Александър Тунчев: Дълго ни убягваше тази победа
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1070 0

Предводителят на Локомотив Пловдив - Александър Тунчев, призна, че в клуба доста време са очаквали тази победа, която им е убягвала в последните мачове.

Тунчев отличи настоятелността у играчите си при успеха с 2:1 над Пирин в отложен мач от третия кръг на Първа лига

"Доста време я чакаме тази победа, убягваше ни в последните мачове. Може би нашата настоятелност, постоянството от предишните мачове. Когато също създадохме голови положения, но не успяхме да ги реализираме.

Трябва да имаш и малко късмет. Колкото и ситуации да създаваш, когато този късмет убягва е доста по-трудно. Най-радващо е, че нашите двама нападатели отбелязаха головете. И се надявам това да им даде самочувствие, както на тях, така и на целия отбор да ни донесе спокойствие. Отбелязахме два гола и те бяха от нашите нападатели.

Дали е имало притеснение, че може и да не победим? Не мисля, че е трябвало да има у нас някакво притеснение. През целия мач, особено през първото полувреме, контролирахме нещата. Ние бяхме отборът, който диктуваше темпото. Да, наистина допуснахме елементарен гол, но това бяха ситуациите за Пирин. Като цяло стояхме добре и в защита.

Определено една победа допринася, но не променя нещата кой знае колко. След няколко дни имаме нов мач, отново със сериозен противник. Ние трябва да работим, за да изглеждаме по този начин. Ние през по-голямата част от мача диктувахме, контролирахме топката. Нормално е да има някаква умора в момчетата, но мисля, че добре сме се подготвили. Добре използвахме паузата, дано няма контузии.

Помислихме си като поведохме, че мачът ще завърши. И това можеше да ни изиграе лоша шега. Мислихме да спестим 1-2 футболисти, но за съжаление не се получи.

Попитан дали Локомотив има интерес към Исмаил Иса и Мариян Тонев от Марица (Пловдив), Тунчев заяви, че за първи път е научил за такова нещо от медиите.

"Иса и Тонев? Преди е имало разговори с Иса. А Тонев го наблюдаваме, но до там. Нямаме възможности да подсилваме сега с нови хора. Стабилен, солиден, атакуващ Локомотив искам да виждам.

Преди ни липсваха головете, надявам се сега като вкарахме, да го затвърдим в следващия мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички