Крушарски: Бруно извърши предателство, вратата ни е затворена за него


Крушарски: Бруно извърши предателство, вратата ни е затворена за него
Снимка: Lap.bg

1152 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че вратата на клуба е затворена за вече бившия треньор на "смърфовете" Бруно Акрапович. Бизнесменът определи напускането на босненеца, за да поеме ЦСКА, като предателство. Той сподели, че е много доволен от работата на настоящия наставник на тима Александър Тунчев.

"Доколкото четох в последно време, БФС ще отпуска по 250 лв на млад футболист, който да приемем в отбора. Имаме четирима юноши, които ще налагаме. Всички треньори един ги е правил – те чакат да дойде готовият футболист и да почнат да се пъчат, а никой не иска да работи с младите. Като гледам действията на Тунчев, просто му се радвам, че намира смелост и прави това, което трябва да прави. Бъдещето е за младите, те трябва да движат колелото. Като го гледам даже вече от тия пет години не бях виждал треньор, дори на контролен мач, да пуска всички младежи да играят едно полувреме. Този човек има смелост и това ме радва, ще продължим в тоя дух. Оказа се, че при 19-годишните има потенциал, но трябва някой да ги види. Аз се бях отчаял, че за пет години не можахме да извадим нито един човек, а сега имаме четирима", коментира Крушарски на пресконференция.

"За селекция – дойдоха двама. Локомотив търси 1-2, които да са класа, не да ги подготвяме както някои, които се почувстваха звезди, заминаха и сега са в Индия, Пакистан, там някъде. Няма да оставяме нещата, въпреки че селекцията си е селекция. Ние имаме 15 основни играчи, които останаха при нас, останалото ще бъде надграждане от млади играчи. Тунчев спазва нашите уговорки. Ако не беше женен, щях да го наградя с една девойка. Единственото нещо, което му пречи, че е скромен. Ако е малко по-нагъл – той е минал през доста школи и отбори, това, което прави, показва, че има бъдеще. Ако не се даде шанс на младия човек, нищо няма да стане. Бруно като дойде, имаше седем загуби, лично аз приех тези загуби. На Сашо давам пет пъти повече шанс от Бруно. Сигурен съм, че още първите мачове ще покаже, че си заслужава доверието. Вратата за Бруно е затворена, да. Това е предателство, това не е напускане – в края на сезона", категоричен бе той. А колко нови играчи иска Тунчев вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички