Капитанът на Локомотив (Пд) е пред раздяла с клуба


Капитанът на Локомотив (Пд) е пред раздяла с клуба
Снимка: БГНЕС

1403 0

Притеснителна за феновете новина дойде от Локомотив (Пловдив). Тя гласи, че капитанът на тима Димитър Илиев ще напусне клуба. Към него сериозен интерес проявява турски клуб, който е неназован, пише "Мач Телеграф". Нападателят може да бъде продаден в следващите дни.

Според изданието вече са водени предварителни разговори за трансфера. Очаква се днес на “Лаута” да пристигне официална оферта за национала, който през септември ще навърши 33 години. Собственикът Христо Крушарски и новите му партньори настояват да получат 250 000 евро за капитана и лидер на “черно-белите”.

Големият любимец на феновете със сигурност ще получава поне 3 пъти по-висока заплата, ако премине в турския клуб. Предвид възрастта си Илиев е готов да излезе отново в чужбина и да осигури още по-добре семейството си, което наскоро се увеличи с още един нов член.

Евентуалната продажба на нападателя ще бъде удар по плановете на треньорския щаб за новия сезон, но от ръководството вече търсят нови попълнения, които да компенсират евентуалната липса на основния голмайстор на тима. Повече за новите партньори на Крушарски четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички