Камбуров: Не отиваше на голмайстор като мен да е резерва в ЦСКА


Камбуров: Не отиваше на голмайстор като мен да е резерва в ЦСКА

926 0

Мартин Камбуров се завърна в Локо (Пд) след двумесечен престой в ЦСКА. Таранът дори вкара гол срещу Хасково, който бе негов 99-и с черно-бялата фланелка в елита.

"Постигнахме трудна победа. Хасково разполага с добре комплектован отбор и се опитва да играе футбол. Благодаря на всички съотборници и на публиката, която се завърна там, където й е мястото - на стадиона. Привържениците ни отсъстваха поради някои причини, но важното е, че сега пак са тук. Дори и да загубим някой мач, вярвам, че ще продължат да ни подкрепят. Борбата ще е голяма, да не се заблуждаваме. Имаме много работа и оцеляването ще е много трудно, но трябва да се справим", заяви Камбуров пред "Канал 3".

"Сам поисках да си тръгна от ЦСКА, никой не ме е гонил. Благодаря на Стойчо, че реагира мъжки. Казах му честно, че не ми отива да съм резерва, при положение че съм четирикратен голмайстор на А група. Просто искам в последните си година-две да поиграя още малко футбол. Няма на кого да се доказвам в ЦСКА. Стойчо ме разбра правилно и каза "От моя страна нямаш проблем". Единственото условие беше да не играя срещу тях", добави още нападателят.

"Нямам какво да деля с Данчо Господинов. Най-важното е и двамата да играем добре за Локомотив. Няма нужда да си пием ракията заедно, както се казва, но въпросът е да си вършим работата за отбора. Ако исках, можех да остана в ЦСКА, щях да взимам 5 пъти повече пари, но основно щях да съм на пейката. А е друго в този труден момент да се върна в Локо, Виждате, че го оценяват хората. Сигурно половината от нашите фенове в Хасково дойдоха заради мен (смее се). За мен най-важно е младите да се развиват покрай мен. Целта е да останем в А група", завърши Мартин Камбуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички