Камбуров: Искам поне точка от ЦСКА, но надеждата е малка


Камбуров: Искам поне точка от ЦСКА, но надеждата е малка

1107 0

Капитанът на Локо (Пловдив) Мартин Камбуров не само е наказан за мача с ЦСКА, но и има договрка с "червените" да не играе срещу тях. Голаджията говори за двубоя с ЦСКА, както и за състоянието на двата клуба пред cska-live.tv.

"Иска ми се Локо да вземе поне точка от "Армията", но надеждата е малка. ЦСКА се доказа като силен и добре комплектован отбор през този сезон и заслужено е на върха. Ние в Локо имаме по-различни цели от това да се борим с лидерите. За нас е важното да се преборим за оцеляването си. Вече втори сезон поред клубът се спасява от разпадане. Но ЦСКА и Локо са такива марки, че няма как да ги оставиш. Локо е поддържан от 3-4 личности като мен, Христо Бонев и Христо Колев. Ние сме емблемите на този отбор и правим всичко, за да може да съществува. Борбата ще бъде докрай, но се надявам рано или късно да настъпят хубави дни за нас", каза Камбуров.

Той сподели, че очаква новият собственик на клуба да дойде със стратегия за бъдещето.

"Новият собственик трябва да мисли за подрастващите. А не да дойде и да изсипе няколко чувала пари, да каже "Взимаме силни играчи и другия сезон сме в Европа". Не, това няма да е правилният подход. Важното е да имаме стратегия", споделя нападателят.

"Надявам се и като ръководител в Локо един ден да вдигна титлата. Това ми е една от мечтите. Но нека първо осигурим съществуването на клуба. Тази задача е най-важната в момента и се радвам, че успяваме да я изпълним", завърши Камбуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички