Илиев преди мача с "Левски": Избягвам емоциите, искам да бием с красив футбол


Илиев преди мача с "Левски": Избягвам емоциите, искам да бием с красив футбол
Снимка: БГНЕС

880 0

Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев сподели, че иска трите точки срещу бившия си тим "Левски" по време на дербито в събота между двата отбора. Той не крие, че има слабост към "сините", но въпреки това е категоричен, че избягва емоциите срещу клубовете, в които е работил.

"Целта ни бе да възстановим играчите, които се раздадоха срещу Лудогорец за мача с Левски. Търсим трите точки и ще се стремим да изиграем добър мач", коментира Илиев, който сподели, че капитанът на тима Мартин Камбуров се връща в игра.

"Мартин Камбуров се завръща. Видяхте, че имахме някои ситуации в Разград, които пропуснахме. Надяваме се с опита и с присъствието си на терена Мартин Камбуров да помогне за доброто представяне на нашия отбор. Имаме достатъчно опитни хора, които в последния мач поеха инициативата и показаха, че могат да бъдат лидери.

Имаме желание да победим, както Левски, така и във всеки един мач. Важното е първо да покажем отборна игра и стил. Отборът трябва да изгради свой стил. Има футболисти, които на мен ми харесват и могат да играят футбол. Добре е да постигнеш добър резултат, но нека не поставяме резултата пред играта. Ако постигнеш някои мимолетни резултати без игра, това може да ти изиграе лоша шега".

Илиев си пожела "смърфовете" да спечелят срещата с красив футбол, който да се хареса на феновете на тима, които ще присъстват по време на дербито.

"Знам, че публиката на Локомотив харесва добрия футбол. Добре е да победим Левски и да играем добър футбол.

Избягвам емоциите. Работил съм с хората в Левски. Най-важното е да се абстрахираме от тези неща и да си свършим работата. Трябва да подобрим представянето на отбора. Трудно може да опозная отбора за три-четири дни. Много е важно е, че футболистите с държанието в тренировките и на терена ни подадоха ръка, което е много важно за един нов треньор.

Добре е, че хората от предишния щаб останаха при нас. Повечето от момчетата ги познавах. Някои от по-младите не толкова добре. Нямаме много време да се ориентираме в обстановката", допълни Илиев относно състава на Локомотив (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички