Илиан Илиев: Доволен съм от себераздаването на играчите


Илиан Илиев: Доволен съм от себераздаването на играчите
Снимка: Getty Images / Guliver

573 0

"От себераздаването и представянето на играчите съм доволен. Притеснявах се, че от това желание ще играем доста нервно, както и беше. Имаше моменти, в които вярвах, че можехме да си тръгнем с точка. Трябваше ни малко повече увереност в нападението", коментира новият наставник на Локо Пд Илиан Илиев след загубата от Лудогорец.

"Трябваше да изнасяме топката в предни позиции. Опитахме се да пресираме Лудогорец в средата на терена. Неприятно е, когато загубиш, но е факт. Трябва да се възстановим за мача с "Левски".

Илиев заяви, че иска тимът да играе агресивно, както и да вижда желанието в играчите. Наставникът заяви, че Мансур Гай е получил много тежко разтежение. Относно завръщането на Камбуров в следващия мач срещу "Левски" Илиев смята, че капитанът ще даде самочувствие на тима.

"Много е важно да върнем публиката на стадиона. Самият противник няма да нужда от допълнителни разяснения, за да бъдат мотивирани футболистите. Ще дадем всичко от себе си, за да търсим 3 точки в двубоя", завърши наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички