Христо Колев: Чакаме мача с Лудогорец с нетърпение


Христо Колев: Чакаме мача с Лудогорец с нетърпение

967 0

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев сподели, че очаква предстоящия мач с Лудогорец с голямо нетърпение. Бащата заяви, че разградският тим е най-добрият български отбор през последните години.

"Чакаме мача с Лудогорец с нетърпение, за да видим докъде сме стигнали, как вървят нещата при нас и ако може да спечелим нещо. В последния си мач показахме наченки на добра игра, надявам се да продължим така“, сподели Колев.

Той разкри, че в тима няма проблеми с контузени или наказани футболисти: „Само Ванчо Траянов все се лекува. Седмицата при нас протече нормално. Излизаме срещу най-добрия български отбор през последните години. Ще отидем да играем колкото се може по-смело и агресивно.“

Христо Колев не пропусна да коментира и глобата от 37 500 лева, която бе наложена на Локо (Пд). Българският футболен съюз наказа „смърфовете“ за расизъм.

"Не знам дали провиненията могат да бъдат доказани, за да се вземе такова тежко решение. Ситуацията в повече клубове е много тежка. Трябва да се вземат правилни и гъвкави решения за доброто на клубовете. Ако глобата ни остане, това ще бъде тежък момент за клуба. Не знам дали БФС имат основание за това.“, сподели наставникът на Локо (Пд).

„Моят апел към феновете е да подкрепят отбора, независимо в каква ситуация. Да идват на стадиона и да окуражават футболисти. Обстановката в България малко е объркана. Вместо футбола да ни носи радост и забавление, сме го превърнали в битка, от която сякаш зависи живота ни. Това е една игра. Един път печелиш, друг път губиш. Нека да намерим баланс, след като сме истински фенове нека да подкрепяме отборите си", призова Колев.

Двубоят между Лудогорец и Локомотив (Пловдив) е тази неделя в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички