Локо Пд: Нама да плащаме, вадим отбора от "А" група!


Локо Пд: Нама да плащаме, вадим отбора от "А" група!

1217 0

Ръководството на Локомотив Пд обмисля да извади отбора от "А" група. Това обави председателят на Сдружение "Обединение за Локомотив" Николай Неделчев по повод глобата от 37 500 лв. за расизъм.

„Това е едно от поредните безумия в българския футбол. Бях на официалната трибуна и мога да се закълна, че нито веднъж не чух расистко подмятане, подсвиркване, или както е го написал там съдията. Първоначално, когато ми се обадиха да ми кажат помислих, че е станало грешка. Цялата тази тенденциозност ме втрещява. Изключително много съм разочарован“, сподели Неделчев.

„Клубовете, които имат представители в Изпълкома се санкционират по един начин. Коментирахме, че може да изкараме отбора от "А "група и да заложим на детския футбол, докато се оправят нещата. Абсурдно е половината от месечния бюджет да отиват за такива наказания. Това е изключително разочароващо и демотивиращо“, добави председателят на Сдружение "Обединение за Локомотив".

„В никакъв случай няма да плащаме. Ние ще обжалваме. Това е фантасмагорично твърдение. Камерите бяха на централната трибуна и не мога да разбера как може да има такова твърдение. Расизмът трябва да бъде заклеймен, но това е фантасмагория“, каза още Неделчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички