Христо Бонев за Локо Пловдив: Знам много неща и ще ги кажа


Христо Бонев за Локо Пловдив: Знам много неща и ще ги кажа

1474 0

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев беше категоричен, че медиите се опитват да го скарат с Христо Колев, който за пореден път подаде оставка - този път след загубата с 5:1 от Черно море.

Легендата на клуба беше категоричен, че след края на първенството ще спре да ходи на "Лаута" и ще разкрие куп неща, случили се в клуба, но са останали извън медийното пространство.

"На всички е ясно, че в Локо (Пд) няма пари. Аз и тези, които обичат клуба, се надяваме всичко да се оправи. Аз не запалих пожара, а се опитвам да го изгася. Аз съм последният човек, който ще направи нещо против Христо Колев. Дори го помолих да остане. Дано сезонът да приключи добре за нас, да не изпаднем и ще спра да ходя на мачове на "Лаута", заяви легендата на "смърфовете" пред "Меридиан Мач".

"Ицо Колев ми е трети син и той го знае много добре, а те се опитват да ме скарат с него. Никога няма да бъда срещу Бащата. Знам много неща, които след края на първенството ще ги кажа лично пред вас и те са само истини. Дано много хора не ми се сърдят", каза още Бонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички