Грозно: Фен на Локомотив Пловдив нахлу и тръгна да бие българин на терена (ВИДЕО)


Грозно: Фен на Локомотив Пловдив нахлу и тръгна да бие българин на терена (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3730 0

Локомотив Пловдив разочарова своите привърженици и загуби у дома с 1:2 от Хебър Пазарджик. По този начин "смърфовете" ограничават още повече шансовете си за топ 3, а освен това рисковат да бъдат изравнени по точки от петия Левски. Хебър пък се изкачи с една позиция до 12-ата.

Мачът бе белязан от много драма. Първото полувреме завърши с аванс за пловдивчани, но в 51-вата минута бившият футболист на ЦСКА Марк-Емилио Папазов изравни. Гол на Димитър Илиев бе отменен в 57', а в осмата минути от добавеното време Ангел Лясков бе изгонен след втори жълт картон.

Фен на Локо Пловдив нахлу заплашително на терена

Още по-дълбоко в добавеното време - в 11-ата минута, Диаманка, който дебютира за Хебър, донесе пълния обрат. А това вбеси запалянковците на домакините, като един от тях влезе и в разпален спор с български играч на терена.

Петър Дебърлиев бе заплашен от фен на Локо Пловдив

Фен на Локо прескочи ограда и нахлу на терена, като тръгна заплашително към Петър Дебърлиев. Вратарят на Хебър запази спокойствие и бавно се насочи към съблекалнята, докато стюардите на терена се намесиха и успокоиха фена на Локомотив.

Вижте грозната ситуация чрез кадрите по-долу в материала. Вижте и как Хебър обърна Локомотив Пловдив след драма и нерви в края (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички