Голямо напрежение в Локомотив Пд заради трансфери, Александър Томаш плаши с оставка?


Голямо напрежение в Локомотив Пд заради трансфери, Александър Томаш плаши с оставка?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1563 0

Сериозно напрежение има в Локомотив Пловдив, след като треньорът Александър Томаш е на крачка да си подаде оставката и да напусне клуба.  Вчера собственикът на клуба Христо Крушарски разкри, че между треньора и спортния директор Илко Пиргов е имало скандал, като двамата дори не си говорили.

Скандали в Локо Пд заради трансферната политика

Локомотив Пд може да остане без треньор!

Според различни информации обаче отношенията между двамата са много обтегнати, като Томаш е обмислял крайно решение – да се махне от "Лаута", информира "Мач телеграф".

Причината за скандала е в трансферната политика на Локо, който се разделя с най-добрите си футболисти. До момента напуснали са Сена, Джовани, Георги Минчев и Алфа Конте, като се очаква и още един да бъде продаден.

Още по-лошо за наставника, че други титуляри може да бъдат оставени аут до края на сезона по нареждане на Христо Крушарски, тъй като отказват да подновят договорите си. Това са Динко Хоркаш, Евандро, Паскалев и Дион. Босът на пловдивчани заяви, че няма намерение да е благотворително дружество, като нареди приоритетите си между бизнеса, БФС и Локо Пд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички