Димитър Бербатов разкри къде е ходил да търси подкрепа


Димитър Бербатов разкри къде е ходил да търси подкрепа
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

2006 0

Димитър Бербатов използва традиционната си петъчна колонка, за да отговори задочно на подхвърлянето на Йордан Лечков, че той и екипът му са ходили да търсят подкрепа:

"А къде съм ходил да търся подкрепа, както каза един "исполин" на управлението на футбола ни... Къде ли не! Още преди, когато бях активен футболист, когато съм ходил на посещение при клубове, фенове, футболните гилдии, винаги е ставало въпрос за състоянието на футбола ни! Казвали са ми проблемите си, споделяли са и винаги са ме питали какво смятам да направя по въпроса!? Най-вероятно водени от това, което казах в миналото, че искам да помогна на футбола ни, когато му дойде времето! Е, времето е тук".

"Ходил съм на срещи в УЕФА. Говорили сме за футбол, питал съм за мнението им за нашия футбол, дискутирали сме...", написа Бербатов.

"Покрай фондацията ми в подкрепа на талантливи български деца съм се обръщал към държавни институции - Министерството на младежта и спорта, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата, което е нещо съвсем нормално, когато имаш фондация и ти трябва конкретна подкрепа от държавата. Не съм искал финансова помощ, но каквото съм търсил, винаги съм го получавал, независимо кой е управлявал през годините. Защото с работата си сме се доказали, че сме изрядни и може да ни се вярва! (Виждате ли разликата тук?) За което аз и децата ни сме благодарни!", допълни кандидатът за президент на БФС.

"Както се вижда, където и да съм се появявал от гореспоменатите, винаги са ме питали за футбол... За моето мнение - как и кога нещата ще се подобрят! Разговаряли сме, обсъждали сме... Ако всичко това е равно на искане на подкрепа, така да е!"

"Винаги ще искам тази подкрепа от футболните гилдии в България - клубове, фенове, медии, държавата... Да подкрепят промяната! Защото е време! И защото сегашните ръководители изгубиха доверието на всички ни!", завършва Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички