Ераносян подари торта на млади футболни надежди


Ераносян подари торта на млади футболни надежди

1297 0

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив), Едуард Ераносян беше специален гост на коледното тържество, което отборът на "черно-белите", родени през  2003 г.  с треньор Милен Кунчев организира след Черно-Бялата Коледа в неделя вечерта.

Партито се проведе в Teen club Тон Бонбон, които са приятели и фенове на Локомотив (Пд), и направиха яко забавление за младите футболни надежди в арена за лазерни битки Q-Zar и игрална зала с аркадни игри.

Ераносян изненада приятно младите футболисти с огромна торта с логото на любимия отбор. След като почерпи децата, той си поговори надълго с тях на различни теми за футбола и живота. Въпросите към него валяха, а състезателите получиха съвети за труда и усилията, които да положат, за да сбъднат мечтите си - как се става добър играч, какъв е режимът на спортиста и какви качества трябва да развиват. Приятелството и подкрепата, които младежите получиха от футболната легенда на Локомотив, за дълго ще ги мотивират по пътя им на състезатели в любимия клуб, увериха родители.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички