Думанов: Локо (Пд) е много по-добре с Крушарски


Думанов: Локо (Пд) е много по-добре с Крушарски

1238 0

Членът на УС на Сдружение "Обединение за Локомотив" Константин Думанов, което е собственик на клуба, заяви, че финансовото положение на "Лаута" вече е много по-стабилно. "С господин Христо Крушарски нещата са много по-добре", категоричен бе шефът при "черно-белите".

Бизнесменът се зае с осигуряване на голяма част от издръжката на "смърфовете". Той спомогна много и за привличането на опитния Емил Гъргоров.

"Още нямаме развитие около намирането на генерален спонсор, но не сме спрели да работим в тази насока", добави Думанов пред вестник "Тема спорт".

Очаква се след паузата в шампионата да станат ясни имената на двама нови шефове в Локомотив. Благодетелят Крушарски държи много Христо Бонев да стане спортен директор на черно-белите. Засега Зума все още не е дал своя отговор дали е съгласен.

В най-скоро време ще бъде обявен и новият директор на Детско-юношеската школа на Локо Пловдив. Според запознати това най-вероятно ще е Иван Маринов-Чушката. Той отговарял най-точно на изискванията. Директорът на ДЮШ ще бъде определен от хората от Сдружение "Обединение за Локомотив".

Христо Крушарски пък ще има свой доверен човек в управлението на клуба, който да следи за разходването на даваните от него средства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички