Локомотив (Пловдив) се изравни с Лудогорец след трудна победа над Черно море


Локомотив (Пловдив) се изравни с Лудогорец след трудна победа над Черно море
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1598 0

Носителят на Купата и Суперкупата на България - Локомотив (Пловдив), продължи победния си път в Първа лига. "Смърфовете" надиграха Черно море с резултат 2:1 като домакин в мач от 4-тия кръг на българския шампионат.

"Железничарите" излязоха напред в резултата след само четири минути игра, когато Момчил Цветанов се разписа след асистенция на Николай Николаев. В 33-ата минута обаче "моряците" отвърнаха на удара чрез Матиас Курьор, който изравни след подаване от Васил Панайотов.

Домакините започнаха силно и втората част, което им позволи да излязат отново напред в резултата. В 48-мата минута капитанът Димитър Илиев успя да се разпише, а до края на мача Черно море така и не намери отговор на инкасираното попадение. Вместо това в 93-ата минута Маркош да Силва последователно получи два жълти картона и бе изгонен.

Така Локомотив записа трета поредна победа и се изравни по точки с шампиона Лудогорец - по 9 пункта. Черно море записа второ поражение от началото на кампанията, заемайки 11-то място с 4 точки. По-късно днес ЦСКА се изправя срещу Славия, като при победа "армейците" могат да излязат на върха в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички