Бащата разкри какво му липсва на Локомотив (Пд)


Бащата разкри какво му липсва на Локомотив (Пд)

1064 0

"В отбора на Локомотив липсва спокойствие и самоувереност. Освен концентрация, има доста напрежение около момчетата". Това заяви треньорът на "черно-белите" Христо Колев, след като тимът му се пребори за точка срещу Литекс, вкарвайки в последния момент на мача за 1:1.

"Липсата на точки прави доста сложни нещата, но в крайна сметка трябва да контролираме емоции, за да играем по-разумно. Липсва ни спокойствието и самоувереността. Трябва да се опитаме да владеем топката, имаме много слабости в движението и контролирането на топката", категоричен бе Колев в коментара си след мача.

"Беше доста интересен двубой, имаше ситуации и пред двете врати. Повечето бяха пред вратата на Литекс, за съжаление на можахме да вкараме първи гол. Но поне вкарахме с последната възможност и успяхме поне да спечелим точката", допълни специалистът.

Бащата не очаква да има леки мачове за неговия отбор, но се надява той да е по-ефективен в завършващата фаза. "Няма да има леки мачове, но играем домакински мачове и е хубаво, че създаваме положения. Там трябва да намираме начин да сме по-ефективни в завършващата фаза", коментира още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички