Бащата: Не сме физически готови, за да сме конкурентни


Бащата: Не сме физически готови, за да сме конкурентни

819 0

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев бе разочарован от загубата на своя тим от Берое във втори кръг на "А" група. Той обаче посочи, че отборът му все още не е готов за новия сезон и че няма претенции към футболистите.

"Много жалко за хората, които ни подкрепиха. Нямам претенции към футболистите, те дадоха всичко то себе си. Допуснахме много грешки през второто полувреме. Не видях този Локомотив, който искам. Трябва да променим отношението и мисленето към целия процес. Трябва да има острота в нашето нападение", коментира той след мача.

"През второто полувреме Берое имаше пълен контрол. Ако Оливие Боне не беше пропуснал, можеше да вземем нещо положително от този мач. Много по-решителни трябва да бъдем в заключителната фаза", допълни Бащата.

"Програмата е еднаква за всеки, нямаш право да избираш. Още не сме физически готови, за да сме физически конкурентни. Това е един дълъг процес, всеки изпитва нужда от време в България", каза още наставникът на "смърфовете".

Христо Колев говори и по селекцията на отбора. "Още не е взето решение за американеца. Ще му дадем шанс. Имаме контакт със Стефан Велев, но няма нищо конкретно", посочи той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички