Берое взе първа победа в "А" група, залепи Локо (Пд) на дъното


Берое взе първа победа в "А" група, залепи Локо (Пд) на дъното
Снимка: Официален сайт на Берое

1177 0

Берое постигна първата си победа в "А" група от началото на първенството, налагайки се с 2:1 над Локомотив (Пловдив). На стадиона в парк "Лаута" феновете видяха атакуващ и динамичен футбол, за съжаление на феновете на домакините обаче, след мача техният тим остана залепен за дъното в класирането.

"Черно-белите" започнаха по-активно срещата, но пропиляха положение на Оливие Боне в 4-ата минута. Берое пък ликува след първата си по-опасна атака. В 17-ата минута Спас Делев комбинира със Зехиров, той навлезе в наказателното поле, подаде към Джоман и той реализира първия си гол за "заралии", пращайки топката под плонжа на Скорчев - 1:0.

Последва подем в играта на гостите и греда за Милисавлевич. В 32-ата минута обаче реферът на мача свири дузпа в полза на Локомотив, заради игра с ръка на Венци Василев. Мартин Камбуров хладнокръвно я превърна в гол.

До края на частта "смърфовете" натиснаха съперника в опит да осъществя пълен обрат, но равенството се запази.

В 78-ата минута на мача Берое успя да си спечели трите точки. След страхотна контраатака и извеждащ пас към Мапуку, той не разочарова съотборниците си и откри головата си сметка за новия сезон - 2:1.

В следващия кръг предстои пловдивско дерби в Коматево, а Берое приема новака Пирин (Благоевград).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички