Балъков: Характерът ни помогна; Пашев: Бяхме уморени


Балъков: Характерът ни помогна; Пашев: Бяхме уморени

274 0

Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков заяви, че в основата на успеха с 1:0 над Локомотив (Пловдив) е бил характерът на футболистите. Наставникът каза още, че е доволен от представянето на отбора през редовния сезон в „А“ група.

„Характерът, желанието бяха в основата на спечелването на трите точки. Свалям шапка и на Локомотив Пловдив, който днес игра за честта си. Надявам се утре мачът между Славия и Лудогорец да е същият“, каза Красимир Балъков пред Диема Спорт.

„Пресирахме отпред и се стремяхме по-бързо да отнемаме топка. На отбора му трябва спокойствие. На полувремето казах на футболистите, че действат прибързано. Джордан е нормално да липсва, все пак е голмайстор от миналия сезон, но не е редно да се оплакваме“, продължи наставникът.

„Трябва да сме доволни от представянето през редовния сезон. През втората част от сезона феновете ще наблюдават малко по-различен Литекс и надявам се по-успешен“, завърши Балъков.

Помощникът треньорът на Локомотив (Пловдив) Петър Пашев бе недоволен от загубата. Наставникът подчерта, че заради тежкия мач с Ботев футболистите са отпаднали физически през второто полувреме днес.

„За съжаление получихме гол в продължението, не е приятно, разбира се. С оглед на тежкия мач във вторник, ясно се видя отпадането на играчите през второто полувреме. Имахме положения, но липсваше последният пас“, каза Пашев пред Диема Спорт.

„Ще продължаваме да играем по същия начин, няма да се затваряме отзад. Футболистите си свършиха работата през сезона повече от прекрасно, с оглед на проблемите в клуба“, завърши наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички