Балъков: Ние сме най-изморени от всички


Балъков: Ние сме най-изморени от всички

1139 0

Треньорът на Литекс Красимир Балъков обяви, че тимът му е не по-малко изморен от този на съперника в днешния мач - Локомотив (Пловдив), който във вторник игра дерби с "Ботев" (Пд), загубено с 0:2.

"Откакто се подновиха мачовете, ние сме най-измореният отбор от всички. Започнахме с английска седмица - сряда - събота и още не сме спрели. Това е заради отложения сблъсък за купата между Берое и Лудогорец. Играем шест пъти подред през три дни. Така че, ако има някой, който да е в неизгодна позиция от тази гледна точка, това е Литекс", категоричен е наставникът на ловчанлии пред "Тема Спорт".

"Във всеки мач излизаме за победа. Това, че спечелихме веднъж срещу Лудогорец, не означава нищо за нас. Ние си следваме нашата програма, стратегия и план. Постигнахме си целта да влезем в първата шестица. Сега със зъби и нокти ще се борим за място в Европа. Точките ни във всеки мач са много важни. Момчетата трябва да дадат всичко от себе си, за да бием Локомотив (Пловдив). Те са добър отбор с много опитни футболисти, с които трябва да внимаваме", заяви Балъков.

Неговият колега Христо Колев пък ще може да разчита на най-доброто, с което разполага. Заради леки болежки Мартин Камбуров може да остане на резервната скамейка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички