Бруно Акрапович: Дано Тунчев е научил нещо от мен и се получи здрав мач


Бруно Акрапович: Дано Тунчев е научил нещо от мен и се получи здрав мач
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

997 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори на пресконференцията преди двубоя за неговия тим срещу Локомотив (Пловдив) от Първа лига. Припомняме, че босненецът отиде на "Българска армия" именно от "смърфовете". Сега ще се изправи срещу своя наследник Александър Тунчев и се надява да се получи здрав мач.

"Винаги се радвам за всеки мач, още повече за този двубой с Локомотив Пловдив. Имам много приятели в клуба. Няма негативни чувства в мен, радвам се за срещата утре. Доколкото знам, те идват на гости и ще ги приема добре. Няма да се опитам да изненадам никой. Искам да стане здрав мач. Аз съм професионалист и гледам мачовете, които предстоят. Не трябва да се занимавам с миналото. Гледам двубоите напред. Това, което се случи с Лудогорец, остава зад нас" - започна Акрапович.

"Винаги казвам, че сме ЦСКА и играем за трите точки. Какво означава рискуване? Искам да спечелим мача и да излезем на терена с манталитет на победители. Сашо Тунчев работи с мен три години и свършихме хубава работа. Качествено момче и дано да е научил нещо от мен. Не искам всичко да е взел от мен, защото той си има свои качества и път. Георги Илиев също е такъв. Имахме много добри отношения с него. Тунчев има качествата да промени нещата и му желая всичко най-добро. Утре искам да спечелим трите точки. За мен това е нормален мач – ЦСКА срещу Локомотив Пловдив. Излизаме за победата и виждам, че отборът все повече разбира стила и динамиката на играта" - сподели още той.

Босненецът говори и за Адалберто Пеняранда и Жеферсон, които са аут от последните двубои на тима поради контузии. Специалистът призна, че се надява те да могат да попаднат след резервите и да запишат игрови минути в срещата.

Колкото до натоварената програма, той заяви: "Ще видя как се чувстват футболистите. Сигурно някой е повече уморен. Ще преценя на кой да дам почивка. Ще преценим най-доброто за отбора. Ще изчакам днешната тренировка и ще избера 11-те титуляри".

"Модерно е вече нещо малко да се увеличава. Грешка на съдия се прави прекалено голяма. Прави се видео и се показва с какво е сгрешил. Как ще работите вие под натиск? Хора сме и всички грешим. Няма да помогне на съдиите това напрежение. ВАР помогна навсякъде в някои неща, които са важни. Например засадите. Това помага на съдиите да вземат решенията. Но се вижда, че това решение не е чисто и е необходимо да се изчака минута или повече, което губи ритъма на мача" - завърши Акрапович с коментар към съдиите, към които има все по-голямо недоволство.

А младият Бисмарк Чарлс си спечели възможността отново да е титуляр за ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички